Fakturaköp

Vi har lång erfarenhet, i över 40 år har vi hjälpt företag med olika finansieringslösningar!

Fakturaköp är vad många företag idag föredrar. Det ger dem mer pengar att kunna bedriva företaget framåt. Att sälja dina fakturor till oss innebär att vi köper dom för beloppet fakturan är på (minus vår avgift). Vi blir avsändaren och ansvarar för kundkontakt. Vi ansvarar för allt annat som administrationen och ert företag slipper lägga ner viktig tid på att era fakturor betalas och sköts.


ergu finans Företagsfinans kredit hb ab enskild firma företagslån

Första kontakt

Vid den första kontakten gör vi en behovs analys och kreditkontroll.

ansök ergu finans

Avtal

Vid beviljad fakturaköp skickar vi avtal. Du signerar avtalet med bankID.

ergu finans Företagsfinans kredit hb ab enskild firma företagslån

Start & utbetalning

Vi har snabb och effektiv hantering vilket leder till snabba beslut och snabb utbetalning.

Din kostnad vid fakturaköp

Vi köper din faktura på 10.000 kr. Vi drar av vår avgift och betalar ut resterande belopp till dig. 10.000 – 2% = 9.800 kr. Detta är ett exempel, varje avgift bestäms individuellt efter kreditbedömning och i vissa fall tar vi även regress på dig som kund.

Snabbt, smidigt & enkelt

Fakturaköp är ett enkelt sätt att få en bra likviditets-planering. Du vet när du får dina pengar, inom 24 timmar. Att låta oss köpa dina fakturor ger dig pengar snabbare och ditt företag kan fortsätta växa. Du slipper vänta på att kunder ska betala och du kan fokusera istället på det som behövs. Du slipper lägga ner tid på administration, registrering av betalningar, påminnelser och dröjsmålsränta.

Du får pengar på kontot samma dag. Vi sköter hantering och bevakning, detta är lätt, snabbt och smart. Många företag ligger ute med pengar helt i onödan. Sena betalare leder till ansträngd likviditet, särskilt för små och medelstora företag. Det kan också kännas jobbigt att tjata på kunden om betalningar. När du överlåter dina fakturor till oss tar vi över kundfordringarna. Pengarna på kontot och vi tar över all hantering av fakturabetalning och efterkrav.

Låt företaget växa istället för vänta

Fakturaköp är för alla företag som behöver pengar för att växa. Att vänta på att kunder ska betala ska inte behöva sakta ner farten i företaget. Att istället låta oss köpa dina fakturor kan ditt företag fokusera på annat. Vi sköter allt när det kommer till dina fakturor. Du slipper onödig tid och kan istället fokusera på företaget.

Kontakta oss idag! 

Telefon: 08-795 96 00

E-post: info@ergufinans.se