Här har vi besvarat de vanligaste frågorna vi får. Har du övriga frågor kontakta oss på 08-795 96 00 eller info@ergufinans.se

 Vanliga Frågor

Vilka är Ergu Finans?

Ergu Finans är en lånetjänst online för att kunna erbjuda småföretagare ett företagslån enkelt och snabbt. Hos oss får du en personligare service och en snabbare hantering. Vi erbjuder billigare och flexiblare finansiering än många av våra konkurrenter.Vårt mål är att hjälpa ditt företag med ett snabbt och flexibelt företagslån.

Vad kan jag få hjälp med?

Ergu ska snabbt, smidigt och professionellt erbjuda en snabb och enkel lånetjänst online. Ansök om företagslån och få en kostnadsfri offert, en ansökan är inte bindande. HÄR

Vem kan låna pengar av Ergu?

Ergu Finans lånar ut till svenska aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag och enskilda firmor. Har du frågor kontakta oss. 

Hur kontaktar jag er?

Telefon : 08-795 96 00 , du kan alltid nå oss på mail: info@ergufinans.se

Frågor om Företagslån

Hur ansöker jag om företagslån?

En ansökan hos oss tar endast 1 minut.  Välj belopp, återbetalningstid och sedan fyller du i övriga uppgifter som begärs. Du använder sedan bankID eller mobilt bankID. Genom att använda sig utav e-signering går processen snabbare. Svar inom 24 timmar efter ansökan. En ansökan är kostnadsfritt och du binder dig inte till något. Ansök HÄR.

Vad krävs för att få låna?

För att få ett lån krävs det att du har ett svenskt aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma. Vi ser över eran ekonomi och gör en kreditbedömning. Ibland måste vi avslå ansökningar pågrund av sökande företag har exempelvis höga skulder. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunna bevilja ett lån. Ansök HÄR.

Gör ni en kreditupplysning?

Ja, vi gör en kreditupplysning via creditsafe på ditt företag och dig som borgensman. Att göra en ansökan hos oss kommer inte synas för andra banker. 

När görs utbetalning?

När du har fyllt i ansökan kommer du få en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Normalt betalas lånet ut samma dag. Beroende på helgdagar och bankernas överföringstider kan lånet dröja till följande bankdag. 

Kräver Ergu någon säkerhet?

Vi ställer inget krav på någon säkerhet i företaget. För att få ett lån krävs en personlig borgen.

Vilka avgifter finns det?

  • Uppläggningsavgift 0 kr
  • Lösa lånet i förtid 0 kr
  • Ändra återbetalningstid 0 kr
  • Aviavgift post 25 kr

Varför företagslån?

Att ta ett företagslån kan bero på många olika anledningar. Oftast kan det bero på att man behöver tillskott av likvida medel till att expandera, köpa in nya produkter eller tjänster. Ergu Finans mål är att kunna hjälpa så många småföretagare som möjligt. Det gör vi genom att låna ut pengar till företag så att dem kan fortsätta växa sin verksamhet. Ansök HÄR.

Betalningsanmärkning - får vi låna?

Ja. Vi gör en individuell kreditbedömning på ditt företag, en anmärkning behöver inte betyda ett avslag.