fbpx
om oss ergu finans Företagsfinans kredit hb ab enskild firma företagslån

Ergu Finans – Om oss

Vi har lång erfarenhet, i över 30 år har vi hjälpt företag med olika finansieringslösningar!

Ergu Finans AB ska snabbt, smidigt och professionellt hjälpa små- och medelstora företag i Sverige med likviditet. Som ett kreditmarknadsbolag kan vi agera annorlunda och mer flexibelt och snabbare än bankerna. Hos oss får du en personligare service och en snabbare hantering. Vi är ett företag som drivs av unga och gamla entreprenörer med lång erfarenhet av finansbranschen.

Vi är ett växande fintech-bolag (financial technology) med fokus på företagslån. Vi jobbar ständigt med att utveckla oss för att vara ditt förstahandsval när det kommer till lån. Vi utvecklar vår tjänst och vill göra den lättare och mer användbar för varje dag. Vi vill kunna hjälpa små- och medelstora företag med finansiering. Vi har alltid kunden i fokus och jobbar att utveckla oss efter kundens behov. Vi är själva ett småföretag och älskar att kunna hjälpa andra småföretag med deras tillväxt.

 Med vårt moderna system kan du göra en ansökan på endast 2 minut och få lånebesked inom 24 timmar. Vi erbjuder billigare och flexiblare företagslån än många av våra konkurrenter. 

 

Vårt Mål

Vi vill hjälpa svenska företag i Sverige med tillväxt. Alla bolag är beroende av kapital därför erbjuder vi en lösning på det. Ett företagslån av oss är det smarta valet. Du får ett tillskott i kassan vilket gör dig förberedd för en tillväxt. Vi förser dig med att du inte behöver stanna upp din verksamhet för du inte har tillräckligt med pengar i kassan för att att betala en oväntad kostnad, anställa personal, köpa in nya varor eller inköp av maskiner. Ett lån av Ergu är ett smartare val. Ett företagslån av oss blir du inte bunden till. Du kan när som helst betala av lånet kostnadsfritt. Vi tar inte ut några onödiga avgifter som administrativa, startavgifter eller uppläggningskostnader. Du kan under lånets löptid ändra din betalningstid, ansöka om höjning och lösa lånet kostnadsfritt. Vi gör ingen UC på dig som privatperson utan använder oss utav Creditsafe, det kommer inte påverka din kreditvärdighet hos bankerna. Ansök om ett företagslån idag till ditt aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag och få en gratis och icke bindande offert samma dag. Du betalar samma belopp varje månad, inga tråkiga överraskningar. 

HJÄLP OSS ATT BLI BÄTTRE

För oss är det naturligt att kontinuerligt förbättra och se till att våra tjänster håller högsta kvalitet för dig som kund. En viktig del av jobbet är att ta klagomål och synpunkter på allvar. Därför har vi fastställt rutiner för hantering av eventuella tvister och liknande synpunkter. Om det är något du inte är nöjd med vill vi gärna höra dina synpunkter, det ger oss möjlighet till förbättring. Vid klagomål vill vi att du i första hand kontaktar oss på telefon, mejl eller post och då kan vi ge dig ytterligare förklaring och reda ut eventuella missförstånd.

Klagomålsansvarig: Christopher Gullstedt

 Mail: info@ergufinans.se

Telefon: 08-795 96 00

 

Du kan läsa om våra allmänna villkor här.

Kontakta oss

info@ergufinans.se

08-795 96 00

Öppettider
må–fr: 08.00–17.00
lö: stängt
sö: stängt

Sturevägen 3, 1 tr

177 56 Järfälla