Ergu Finans – Om oss

Vi har lång erfarenhet, i över 30 år har vi hjälpt företag med olika finansieringslösningar!

Ergu Finans AB ska snabbt, smidigt och professionellt hjälpa småföretag i Sverige med likviditet. Som ett kreditmarknadsbolag kan vi agera annorlunda och mer flexibelt och snabbare än bankerna. Hos oss får Du en personligare service och en snabbare hantering.

Vi är ett företag som drivs av unga och gamla entreprenörer med lång erfarenhet av branschen. Vårt mål är att hjälpa småföretagare i Sverige med ett enkelt och snabbt företagslån. Alla svenska aktiebolag, enskilda firmor, kommanditbolag och handelsbolag kan ansöka om ett företagslån. Vi är snabba och flexibla. Vi har hjälpt hundratals företag med finansiering. Våra kunder är alltid nöjda med vår service och våra schysta villkor. Med vårt moderna system kan du göra en ansökan på endast 1 minut och få lånebesked inom 24 timmar. Vi erbjuder billigare och flexiblare företagslån än många av våra konkurrenter. 

HJÄLP OSS ATT BLI BÄTTRE

Om det är något du inte är nöjd med vill vi gärna höra dina synpunkter, det ger oss möjlighet till förbättring. Vid klagomål vill vi att du i första hand kontaktar oss på telefon 08-795 96 00 och då kan vi ge dig ytterligare förklaring och reda ut eventuella missförstånd.

Är du inte är nöjd med svaren kan du vända dig till klagomålsansvarig: Christopher Gullstedt på Ergu Finans AB.

Du kan även maila till info@ergufinans.se

 

Du kan läsa om våra allmänna villkor här.

om oss ergu finans Företagsfinans kredit hb ab enskild firma företagslån

Kontakta oss

info@ergufinans.se

08-795 96 00

Öppettider
må–fr: 08.00–17.00
lö: stängt
sö: stängt

Sturevägen 3, 1 tr

177 56 Järfälla